PANELHUS -

Huser

TRE ELEMENTHUS

I dag, når byggenæringen går gjennom store tider, kan vi bare glede oss over at vi har muligheten til å velge et hus fra mange valg. Tre, murstein, leire, glass og til og med halmhus er høyt verdsatt, men tre elementhus er sannsynligvis det mest bemerkelsesverdige. Du spør, hvorfor skulle akkurat denne typen hus interessere deg? Svaret er veldig enkelt – disse husene har mange fordeler:

  • varme og økonomiske;
  • bygget på kortere tid enn murstein eller tre;
  • produksjonen av disse delene av huset påvirkes ikke av værforhold;
  • bygging kan utføres i alle årstider;
  • kvalitet tilsvarer et murhus;
  • frykt for brann unngås: brennbare materialer som brukes i konstruksjonen av denne typen hus er impregnert med spesielle midler;
  • byggingen av et tre elementhus er betydelig mer motstandsdyktig mot sterk vind enn murhus eller trehus;
  • enkel justering av det ferdige huset (for eksempel for å utvide bygningen).
Oslo-project-finished-14-8
Oslo-project-finished-21-2

VINDUER OG DØRER

Selv om byggingen av et hus er en veldig viktig prosess og det blir lagt stor vekt på det, til alle nødvendige dører og vinduer er installert, kan det ikke sies at oppføringen er fullført. På samme måte som et bredt utvalg av råvarer (tre, glass, betong, plast osv.) kan brukes i bygging av hus, kan vinduer og dører være laget av forskjellige materialer. Som salgsstatistikken viser, er de mest populære vinduene og dørene som er laget av tre og plast. Og hvilket av disse to materialene er det mer verdt å finne sted hjemme hos deg? Før å svare på spørsmålet, vil det nevnes noen detaljer: i det siste vil folk gå tilbake til naturlighet, det har vært en økning i interessen for naturlig mat eller kosmetikk, og møbler til huset er ikke noe unntak. Og vil du at hjemmemiljøet skal være så naturlig som mulig? I dette tilfellet er det nødvendig å prioritere trevinduer og tredører: behagelig for øyet og berøringen, ser flott ut i enhver interiørstil, fremdeles lukter skogen… Selvfølgelig vil trevinduer og tredører ikke ha den negative innvirkningen på din eller din families helse.

Så hvis du allerede har bestemt deg for at du vil bo i et trehus, bør du følge denne retningen til slutten av byggearbeidet og velge vinduer og dører laget av tre. Ved å velge disse detaljene, vil du skape en sømløs oase av fred, kos og harmoni med naturen og deg selv.

TEK17 OG ANDRE ENERGIEFFEKTIVITETSSTANDARDER TEK17 OG ANDRE

ENERGIEFFEKTIVITETSSTANDARDER

Norsk passivhusstandard. De grunnleggende kravene i TEK17 er lave overføringskoeffisienter (U-verdi) av huskonstruksjonene og vedlikehold av tetthet. Husene våre oppfyller allerede slike energieffektivitetsstandarder, og ”Smarthusbygging” oppdaterer alltid sine kunnskaper og produksjonsløsninger til de stadig strammere byggestandardene og kravene.

ANDRE BYGGESTANDARDER

MINERGIE gjelder i Sveits

Tysk KfW-Effizienzhaus 70, 55, 40

Fransk BBC (Bâtiment de basseconsommation)

Italiensk CasaClima (KlimaHaus)0

Langai

Kiekvienam projektui labai svarbu parinkti tinkamus langus pagal jų išvaizdą ir, svarbiausia, pagal jų energetinį efektyvumą, kad gyvenamasis namas nesuvartotų daugiau energijos nei yra apskaičiuota, arba kad poilsinis namas nekainuotų daugiau nei gyvenamasis. 

Kokybiški, šilti ir patvarūs – tokie yra mūsų namams montuojami langai. Prižiūrimi langai tinkamo mikroklimato patalpose gali tarnauti kelis dešimtmečius, neprarasdami savo gražios išvaizdos. Na, o jei pasirinksite medinį langą, iš išorės apkaustytą aliuminiu, jis jums patikimai tarnaus ir 100 metų.

Langų gamyboje naudojamos medžiagos yra sertifikuotos ir atitinka joms keliamus reikalavimus. Gaminiams taip pat suteikti Europos Sąjungoje bei Novegijoje galiojantys kokybės sertifikatai, bei garantijos.