BYGGEARBEID -

BYGGEARBEID

1. INSTALLASJON AV FUNDAMENT

Et av de mest ansvarlige arbeidene i byggingen av et hus. Fundamentet er den viktigste bærende strukturen i huset, og det er veldig dyrt eller umulig å rette opp feilene som ble gjort i løpet av installasjonen. Vi utfører alt fundamentinstallasjonsarbeid! Vi installerer skruede, stripede og flate fundamenter. Vi jobber raskt og med høy kvalitet.

2. TAKINSTALLASJON

Et faglært team utfører alt arbeidet knyttet til taktekking. Vi installerer ulike takbelegg, og vi utfører alt fortinningsarbeid. Vi installerer taksikkerhetselementer, takvinduer, regnavløpssystemer. Vi jobber operativt og med høy kvalitet.

3. INSTALLASJON AV OSB OG GKP

Vårt team av gipsmontører, som har spesialisert seg på installasjon av gipsplater i mange år, jobber raskt og effektivt. Vi jobber i henhold til produsentens krav, og sikrer dermed høy kvalitet på arbeidet.

4. SPARKLING OG MALINGSARBEID

Selskapets malere utfører forarbeid før maling av vegger og tak, etterpå følger: Sparkling av innvendige vegger og tak. Grunning av vegger og tak. Fjerning av sprekker i overflater som skal males. For maling bruker vi profesjonelle materialer valgt av teamet vårt eller levert av kunden.

5. LIMING AV FLISER

Flisliming er et grundig og ansvarlig arbeid som begynnes med forberedelse av underlaget, etterfulgt av limarbeid og fliserpuss. Vi limer fliser av alle typer og størrelser. Profesjonelle verktøy og profesjonelt arbeid sikrer upåklagelig kvalitet på utført arbeid.

6. GULVLEGGING

Erfarne håndverkere i vårt selskap utfører gulvforberedelse, utjevning og legging av forskjellige gulvbelegg.

7. INNSTALLASJON AV TRAPPER

Trapper er ikke bare en veldig viktig del av den daglige bruken av huset ditt, men samtidig en viktig interiør aksent. Det er derfor veldig viktig at trappene blir samlet og montert riktig. Alt dette vil bli gjort av vårt trappeteam.

8. INTERIØRARBEID, INNREDNING OPP TIL LEVERING AV NØKKELEN

Dette er slutten på byggefasen, når takket for hele vårt sammenhengende team kan klienten flytte inn i drømmehuset!!!!!!

Langai

Kiekvienam projektui labai svarbu parinkti tinkamus langus pagal jų išvaizdą ir, svarbiausia, pagal jų energetinį efektyvumą, kad gyvenamasis namas nesuvartotų daugiau energijos nei yra apskaičiuota, arba kad poilsinis namas nekainuotų daugiau nei gyvenamasis. 

Kokybiški, šilti ir patvarūs – tokie yra mūsų namams montuojami langai. Prižiūrimi langai tinkamo mikroklimato patalpose gali tarnauti kelis dešimtmečius, neprarasdami savo gražios išvaizdos. Na, o jei pasirinksite medinį langą, iš išorės apkaustytą aliuminiu, jis jums patikimai tarnaus ir 100 metų.

Langų gamyboje naudojamos medžiagos yra sertifikuotos ir atitinka joms keliamus reikalavimus. Gaminiams taip pat suteikti Europos Sąjungoje bei Novegijoje galiojantys kokybės sertifikatai, bei garantijos.